En esta secció arrepleguem una bona part de les capceleres i publicacions periòdiques fetes pels o per als obrers a la nostra provincia entre el 1873 i 1939, fent incidència en els rotatius mes lliures i combatius. 

PRENSA OBRERA  y ANARQUISTA –     ALICANTE

A més, volem ressenyar el nostre agraiment a la gent de la Fundació Paraíso de la Razón, indret pensat pel estudi i la conversa en llibertat, d’on hem tret aquesta colecció casi be completa de premsa dissident, i on es pot trobar a més, una nutrida biblioteca amb més de dos mil llibres i sorprenents grabats al voltant de l’anarquisme, masonería, naturisme, espiritisme, esperantisme..

.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.