Ací no trobarás ni cures, ni militars, ni polítics.. no mes un recull de lluitadors anònims; per si falta un motiu per la revolta de cada dia. El Kronófago está en martxa, i el passat sempre es menja el present que no té futur.

 

Primavera_Almanaque de Tierra y libertad. 1933Verano_Almanaque de Tierra y libertad. 1933Otoño_Almanaque de Tierra y libertad. 1933Invierno_Almanaque de Tierra y libertad. 1933

 


Per difondre la historia de l’anarquisme i del sindicalisme revolucionari a les nostres terres, hem treballat sovint amb pagines germanes com l’Anarcoefemèrides de l’Ateneu Llibertari Estel Negre, a qui fagozitem bona part del seu valuos treball, aixina com la feina enciclopèdica del Miguel Iñiguez, qui col·labora amb el portal Navio Anárquico i l’Associació Isaac Puente. El nostre reconeiximent, agraiment i respecte per ells.

Les imatges i els textos que encapçalen cada estació estan inspirats en l’Almanac de Tierra y Libertad, 1933.